Welkom bij Menorca Blue…. en welkom op Menorca


We willen je laten zien hoe je als bezoeker het beste van Menorca kan beleven met de kennis van een lokale bewoner.


We hopen dat je van dit warme welkom geniet vanuit je luie stoel thuis. Of je nu voor de eerste keer dit adembenemende eiland bezoekt of je al eens eerder hier bent geweest, een warm welkom zal je op Menorca altijd ervaren.

Als je op vakantie gaat is het juist leuk om naar plekken te gaan waar je mensen kent. Je ervaart een bestemming compleet anders als je met vriend bent die de plaats goed kent. Je voelt je direct vertrouwd en op je gemak omdat je een persoonlijke gids hebt die je niet alleen het beste van het beste laat zien, maar je ook laat ervaren hoe het is om daar te wonen.

Macarella

We willen je laten zien hoe je als bezoeker het beste van Menorca kan beleven met de kennis van een lokale bewoner.

Menorca is een waar paradijs, een Spaanse schat en het minst bekende eiland van de Balearen. Veel mensen noemen de Balearen de juwelen van de Middellandse Zee. Beeld je eens in smetteloze stranden, omringd door een prachtige blauwe zee en  betoverende stadjes rijk van historie en traditie. Het is een buitengewone plek waar je je snel thuis zult voelen.

Menorca Blue geeft praktische en up to date information over het eiland voor bezoekers van alle leeftijden met diverse interesses. Zowel de charmante bevolking en hun karakteristieke levensstijl en de prachtige stranden zijn aantrekkelijke aspecten van het eiland.

Op Menorca vind je rust, cultuur, entertainment en avontuur in overvloed. Dit biedt je de mogelijkheid om volledig te ontspannen en geeft je echt het gevoel er helemaal uit te zijn. Op Menorca kun je genieten van de dagelijkse zon, lokale verse producten, onbedorven natuur en het gevoel van een hechte gemeenschap. De Spaanse cultuur hecht waarde aan eten, fiesta en familie en vrienden. Wij, van Menorca Blue, hopen dat je niet kan wachten om Menorca zelf te komen ontdekken.No Comments yet, we love to hear your thoughts and feedback is much appreciated.

Leave a Reply