Menorca, obert per als negocis i plaer


Es el 01 de maig i la temporada d’estiu s’obre oficialment el turisme a Menorca. Cel blau, sol càlid i una temperatura a mitja tarda de 19 º C …


És el 01 de maig i la temporada d’estiu s’obre oficialment el turisme a Menorca. Alguns hotels i botigues s’han obert des de principis d’abril per atendre els visitants durant les vacances de Pasqua, però la majoria de les empreses durant l’estiu, incloent hotels, botigues i restaurants estan obrint les portes avui per primera vegada el 2012.

El Color de la Primavera a Menorca

 

Hi ha un canvi notable al voltant de la illa com la pau dels mesos d’hivern és sacsejat per l’activitat de la primavera. Hem tingut bon clima durant la major part del mes d’abril, però si avui en dia és una indicació de l’estiu que ens espera llavors som més afortunats. Cel blau, sol càlid i una temperatura a mitja tarda de 19 º C …. tot i que se sentia com més! Les temperatures entraran amb 20 graus just a temps per al cap de setmana.

Menorca es ara un mes bonic de tot l’any amb les platges netes, i tant a la costa com l’interior esta ple de color, com els jardins cultivats y els jardins plens de flors, y els costats dels camins amb flors silvestres. Si està plovent perquè no t’animes a visitar-nos a les pròxima setmanes. Què podria ser millor que un cap de setmana de relax en una bonica platja tranquil • la al sol, o potser passejar per les botigues als carrers de les ciutats antigues o desfruitar del bon menjar i el vi local.

Una cerca ràpida en vols des de Londres amb Easyjet i Monarch per a un llarg cap de setmana a mitjans de maig tenen diferents preus, des de 142£ anada i tornada. Des de Barcelona 43 € anada i tornada, des de Madrid 48€ anada i tornada. No està malament, per un descans agradable sense la pluja. A què esperes? Aprofita ara que els preus són econòmics, i si és possible, quedat més temps!


Tags: , , ,


No Comments yet, we love to hear your thoughts and feedback is much appreciated.

Leave a Reply