El Millor de Menorca – Part 3


Volem saber la teva opinió, i saber quant han gaudit de la seva visita a Menorca, o si vostè viu aquí, el que més estima de casa seva. Ens encanta Menorca, digui’ns per què ho fa també.


Aquest és el tram final del nostre article de tres parts sobre el millor de Menorca. La nostra selecció d’experiències s’ha basat en la introducció dels visitants a l’illa durant la primera estada curta a Menorca. Algunes són experiències turístiques per excel·lència, i altres són algunes preferides dels menorquins. Anem a afegir-ne més a ‘El millor de Menorca, articles en una data posterior, ja que hi ha tantes coses que els hi encanta als visitants de menorca.

Aquests són els últims es destaquen en la llista:

1.       Proveu el menjar típic de Menorca

Menorca és especialment coneguda pels seus formatges, la seva gamma d’embotits, especialment ‘Sobrassada’ i la seva elecció de productes de fleca com ‘ensaïmada’. Una selecció dels productes locals es poden comprar a gairebé qualsevol supermercat de l’illa juntament amb els forners d’especialitat i botigues de delicatessen conegudes com ‘Forn o Pastisseria i xarcuteria’ en espanyol.

2.       Visita l’antiga ciutat de Ciutadella

Caminant pel nucli antic de Ciutadella, on  li faran sentir com si estigués a Espanya. L’abundància de l’arquitectura i el paisatge és una delícia per als fotògrafs o també els carrers de botigues i museus d’interès . La plaça central hi ha un petit mercat els divendres i dissabtes, o visiteu el tradicional peix i productes del mercat gairebé cada dia per donar-te una idea de la vida de poble típic.

3.       Sopar a Fornells

Fornells és famós per ser el lloc de elecció de la família reial d’Espanya per gaudir de plats de l’illa, La Caldereta de Llagosta (sopa de llagosta). És un bell poble de pescadors asseguts a la badia de Fornells, on els principals atractius són els restaurants i la mateixa badia que és perfecte per gaudir d’una àmplia selecció d’esports aquàtics.

4.       Càmping

Hi ha dos càmpings, al sud de Menorca, on pots gaudir de la diversió i tancar l’aire fresc de la costa. Situat en ambdós Cala Galdana i Son Bou és una gamma de serveis de càmping, la qual llença  la seva pròpia tenda de campanya, fins al lloguer d’una cabana de fusta totalment equipada. Cadascuna d’elles compta amb serveis de bany i el menjar, àrees de jocs i piscines comunitàries.

5.       Binibeca Vell

Binibeca Vell, antic significat Binibeca, és petit i encantador poble pesquer a la costa sud oriental de Menorca. És una parada que val la pena fer una ullada i passejar pels estrets carrers i gaudir de l’arquitectura típica de Menorca. Platja de Binibeca està just al costat i és una altra de les entrades de color turquesa brillant de Menorca.

Volem saber la seva opinió, i saber el que més els hi ha agradat de la seva visita a Menorca, o si vostè viu aquí, el que més estima de casa seva. Ens encanta Menorca, digui’ns per què ho fa també.

Finalment he d’afegir un més a la llista, potser guardant el millor per al final.

‘Sa Gent de Menorca’ – El Poble de Menorca

Com ha experiència important de l’illa de Menorca és l’ambient, rostres de  persones que et saluden a tot arreu  amb un somriure que fan d’aquesta illa especial. Menorca és un lloc on les persones es molesten a parar i dir ‘Bon Dia’ quan passen entre els uns i els altres pel carrer, fins i tot als estranys, i va fixar l’estàndard de la bona vida a l’illa que és tan atractiva per a la resta de nosaltres. Si tenen la sort de fer un amic Menorquí, és un amic del més alt nivell de vida que compartiran tots els amics que tenen amb vostè i sempre li donaran la benvinguda a casa seva.


Tags: ,


No Comments yet, we love to hear your thoughts and feedback is much appreciated.

Leave a Reply