El Millor de Menorca – Part 2


Volem saber si ha vist algun d’aquests llocs i quina són els seus predilectes? Si té algun consell a compartir sobre aquests punts de Menorca. T’agrada el Gin Xoriguer o prefereixes un dels altres licors locals de Menorca fet a la fàbrica de Xoriguer? Què et sembla la Cova D’en Xoroi? Has arribat a Monte Toro? Que t’agrada més de Cala Galdana i Cala’n Bosch?


Benvingut a l’informe dos de la llista d’experiències recomanables de l’illa.
En principi aquesta llista va ser curta, però hi ha moltes coses diferents de fer i val la pena explicar la varietat del que hi ha a Menorca. Una pinzellada de cultura, història, naturalesa i lleure en cada part, aquí hi ha cinc experiències més que tu mateix pots descobrir.

 1. Visitar Maó, la capital de Menorca
  Port of Mahon
  Maó té un port enorme i impressionant, el més gran d’Europa. També el poble té diverses atraccions per veure en un dia. Dues recomanacions seria visitar la fàbrica del famós Gin Xoriguer al port,  i el mercat de peix situat al final de les escales centrals del port.
 2. Cova D’en Xoroi

  Per què aquest lloc és únic i s’ha de veure?
  Simplement és un bar/discoteca en una cova natural suspesa a la costa acantilada al costat de Cala’n Porter. Una dels situats millors ‘chill out’  amb vistes impressionants del mar, o a la nit el punt més glamurós de l’illa. Aquest lloc és un del que es recordarà per sempre i que després de la seva visita encara es recordarà. Inoblidable!
 3. Descobrir la Muntanya de Monte Toro

  El punt més alt de l’illa amb els seus 357 metres, és l’única ‘muntanya’ de Menorca. Situada gairebé en el centre de l’illa, té una vista magnífica panoràmica de 360è . El viatge per arribar a dalt costa ja ques has de anar fent voltes i pujar lentament, però és memorable. Hi ha un monestir restaurat obert, i també tens l’oportunitat de veure tota l’illa en una sola vegada.
 4. Passejar per la Marina de Cala’n Bosch

  Hi ha diversió pel dia o la nit a la marina de Cala’n Bosch amb una selecció de restaurants, bars, botigues i lleure per la família. La platja de Cala’n Bosch és al costat de la marina i és de fácil accés entre una i l’altra. Es pot llogar o gaudir d’una varietat d’esports aquàtics a la marina, la platja o la pròxima platja de Son Xoriguer també.
 5. El Mirador de Cala Galdana

  Cala Galdana, com Cala’n Bosch és una urbanització turística que té una selecció d’activitats per divertir-se tant de dia com de nit  per  parelles o famílies. El més espectacular de la Cala és el Mirador de la costa acantilada a l’est de la platja. Es pot apreciar la vista de la cala amb la seva corba perfecta i aigua turquesa,  és un dels millors punts  de l’illa per fer fotos.

Volem saber si ha vist algun d’aquests llocs i quina són els seus predilectes? Si té algun consell a compartir sobre aquests punts de Menorca. T’agrada el Gin Xoriguer o prefereixes un dels altres licors locals de Menorca fet a la fàbrica  de Xoriguer? Què et sembla la Cova D’en Xoroi? Has arribat a Monte Toro? Que t’agrada més de Cala Galdana i Cala’n Bosch?
La tercera i última part de  Menorca vindrà aviat!


Tags: , , ,


No Comments yet, we love to hear your thoughts and feedback is much appreciated.

Leave a Reply