El Millor de Menorca – Part 1


Aquesta selecció ve del que és el més bonic de la naturalesa, cultura i vida Menorquina


Quan hi ha moltes coses per veure i per fer en una illa tan petita, és difícil fer una llista curta del que és ‘El Millor de Menorca’. És cert que amb la diversitat de les activitats i llocs de l’illa, el que pot ser el millor és subjectiu d’opinió i sempre hi ha molt a elegir.

Aquí hi ha una llista d’unes de les experiències recomanables de l’illa, depèn de seus interessos i la durada de les seves vacances. Aquesta selecció ve del que és el més bonic de la naturalesa, cultura i vida Menorquina com demostren la gent Menorquina.

1. Sobre els Cavalls Menorquins

Cal veure aquests cavalls magnífics i molt ben  entrenats en una de les festes locals dels pobles, o muntar a cavall, o en espectacle eqüestre. La raça pura Menorquina et deixarà sorprès per la seva bellesa i les seves capacitats.

2. Visitar les Platges Verges de Menorca

Hi ha una selecció molt gran, més de 80 platges verges a elegir en tota l’illa. Algunes es pot arribar amb cotxe o a peu d’altres són accessible solsament amb barca.

3. Mirar la Posta de Sol

Des de qualsevol punt de la costa oest de Menorca, es pot veure una inoblidable vista cada tarda.
Alguns dels millors llocs són: Cales Picas, Calan Forcat, Ciutadella, Cala Blanca i Cap. D’Artrutx. Hi ha nombrosos bars en aquests llocs que són famosos per la seva escena de capvespre.

4. Experiència la Mediterrània de Menorca

Excursions amb vaixell, llogar una barca durant el dia, en caiac, amb moto aquàtica, bussejar, o en veler. Menorca té tot per a cada pressupost i gust. Aprofitar l’oportunitat de descobrir l’illa i arribar a moltes cales i racons només accessible des del mar. El més fàcil és comprar entrades per les excursions de dia amb vaixell des de Maó, Ciutadella o Cala´n Bosch.

5. Sopar al Port de Ciutadella


Durant els mesos d’estiu, el Port de Ciutadella és ple de vida i els restaurants del port tenen una selecció dels millors plats típic de l’illa. Divertir-se sopant no es pot fer millor que menjar productes locals i carns o peix fresc del dia en l’ambient de les terrasses del port.

Aquestes cinc són les primeres recomanacions de la nostra llista. Pròximament publicarem les parts 2 i 3 de la llista del millor de Menorca.

I tu, has vist la posta de sol a Menorca? O has vist els cavalls Menorquins? Quines són les teves platges preferides  Menorquines? Compta’ns sobre les seves memòries de la Mediterrània de Menorca o si ha gaudit d’un sopar al Port de Ciutadella.

Comparteix les seves experiències! Perquè sabem tots que el millor consell ve d’altres viatgers o dels mateixos  residents, així que volem saber el que t’encanta de Menorca.


Tags: ,


No Comments yet, we love to hear your thoughts and feedback is much appreciated.

Leave a Reply