Benvingut a Menorca Blue… i Benvingut a Menorca!


La funció d’aquesta pàgina i blog és compartir amb vosaltres el millor de Menorca des de la perspectiva d’una persona que ha conegut i estimat l’illa com un estranger, però que ha tingut el privilegi de viure a l’illa com un Menorquí.


Macarella

Esperem que aquesta pàgina sigui del teu grat mentre la visites des de casa teva. Volem que aquesta sensació es quedi amb tots ells quan arribeu aquí a descobrir Menorca per primera vegada, o per si torneu una altra vegada a aquesta preciosa illa.

Quan anem de viatge, ens agrada visitar llocs en els quals coneixem gent que viu allà. L’experiència és totalment diferent quan coneixes un amic que coneix molt bé el lloc. De seguida et sents còmode, i amb la confiança de tenir un guia personal, que et pot mostrar el millor del destí que has escollit, i també pots compartir una experiència especial de com és viure allà.

La funció d’aquesta pàgina i blog és compartir amb vosaltres el millor de Menorca des de la perspectiva d’una persona que ha conegut i estimat l’illa com un estranger, però que ha tingut el privilegi de viure a l’illa com un Menorquí. L’illa de Menorca realment és un paradís, un tresor nacional, el paradís menys conegut de les Illes Balears ,moltes vegades nombrat les joies de la Mediterrània. Són un escenari idíl·lic amb moltes platges verges, envoltat per un mar de diversos tons blavosos, i ple de pobles encantats, rics en història i plens de tradició. És un lloc extraordinari, visitar-lo suposa fàcilment anomenar-lo casa.

A Menorca abans que res hi ha tranquil·litat, cultura, lleure i aventura. Tot això et convida a escapar i a relaxar-te completament, també a gaudir de l’excepcional qualitat de vida que es porta a diari a tots els seus racons, els seus productes locals, naturalesa i l’abundant sol que omple aquesta illa. Els valors primordials a Menorca vénen donats principalment per la família, els amics, les festes tradicionals i abans que res per la seva gastronomia. Quan descobreixis tot el que Menorca pot oferir-te a través de la nostra pàgina Menorca Blue, esperem que t’animis a descobrir-ho personalment.


Tags:


No Comments yet, we love to hear your thoughts and feedback is much appreciated.

Leave a Reply